Hieronta & Emmi-pet -hammashoito

Kirstin Vastaanotto meillä tällä hetkellä tauolla…

 

Koirahieroja Kirsti Hyppönen vastaanottaa hieronta- ja Emmi-Pet hampaidenpudistus-asiakkaita n. kerran kuukaudessa kauppamme tiloissa.
Ajanvaraukset Kirstin omasta kalenterista:

https://vello.fi/tmikirstihypponen/

https://www.facebook.com/HauKunto/

   ”Olen valmistunut Tampereen urheiluhierojaopiston koirahierojalinjalta vuonna 2005. Ammattitutkinto alalle tuli vasta vuosia tuon jäljeen ja näyttö on suunnitteilla 2018.

   Koiraharrastukseni on alkanut hevostelun jatkeena vuonna -93, ja siitä lähtien kotona on ollut 1-3 koiraa koko ajan. Harrastuksista vuosien varrella ovat tulleet tutuiksi omien koirien kanssa näyttelyt, agility, toko, verijälki, pelastus, paimennus sekä vetokoiralajit. Tavoitteellinen treenaaminen ja kisaaminen ovat jääneet minimiin ja panostan koirien kanssa liikkumiseen ja yhteiseen aikaan perheen kanssa. Tällä hetkellä nelijalkaisia perheessä on 4 kpl – 2 suomenlapinkoiraa ja siperianhusky. Sekä hamsteri!

   Asiakaskuntani mukana olen syvemmin perehtynyt veto-, suojelu-,  ja metsästyskoirien käyttöön sekä treenaukseen. Tietenkään unohtamatta yleisempien lajien vaatimuksia. Etenkin seniorikoirat ja kohtaamiset niiden kanssa ovat sydäntäni lähellä.

   Teen myös Emmi-Pet hammashoitoja koirille. Emmi-Pet menetelmällä puhdistetaan koiran suu ja hampaat ilman nukutusta ultraäänellä. Paha hammaskivi, suun sairaudet, hampaiden rikkoumat, tulehdukset sekä parodontiitti kuuluvat aina eläinlääkärin hoidettavaksi.”

   Tervetuloa hoitoihin!

    Kirsti